Monday, December 11, 2017

Islamistit ja xenofiilit, desantit juha sipilä, timo soini, aleksander stubb, jutta urpilainen, antti rinne etc puhaltavat samaan hiileen yrittäen saada komuaatteen sijaan rasismin kukan uudeksi Troyan hevosekseen


Islamistit ja xenofiilit, desantit juha sipilä, timo soini, aleksander stubb, jutta urpilainen, antti rinne etc puhaltavat samaan hiileen yrittäen saada komuaatteen sijaan rasismin kukan uudeksi Troyan hevosekseen ja valtaanpääsynsä keppihevoseksi
 Islamistikuseerttajat toimivat yhdessä muiden desanttien kera kupaten yhteisiä varojamme ylipopulaatioelättien lisätuomiseksi keskuuteemme yhä suurempana vero- ja turvallisuushaitaksi koko kansakunnallemme. 



Kuvia soihtumielenosoituksesta Töölöntorilta Helsingin Hietaniemen hautausmaalle 6.12.2017. Tervetuloa jälleen ensi vuonna kaikki isänmaalliset, muutakin kuin kumpujen kätköön ja mullaksi maan.

Tämä toisinajattelijoihin kohdistettu vaino mitä kohdistetaan suomalaisiin ajattelijoihin on enää vailla sitä että tulisi ns. piikki takapuoleen tai ammuttaisiin tavattaessa kansanvihollisena tai "valkofasistina".

Seppo Lehto kansakunnallinen opastajanne.

PS: Laura Huhtasaari presidentiksi erilaisten desanttikusettajien sijaan.

----------------------------
https://musta-hiili-keskuudessamme.blogspot.fi
------------------------------------------

No comments:

Post a Comment